USD34,16
EURO37,05
JPY0,228600
RUB0,350200
GBP44,76
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.952,47
BTC67.031,49
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!

Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!

Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!
Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!
service

Vodafone, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekleyerek, Red, Bütçe Dostu ve FreeZone hat sahiplerine 3 ay boyunca ücretsiz Amazon Prime üyeliği sunuyor.

Amazon Prime’ın Ayrıcalıkları

Amazon Prime üyeliği, Prime Video ile ödüllü dizi ve filmler izleme, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar ve Twitch kanal aboneliğinden faydalanma, Prime’a özel indirim ve fırsatlara erken erişim sağlama gibi birçok avantaj sunuyor. Ayrıca, Çok Al Az Öde ile Prime’a özel indirimli alışveriş, uygun ürünlerde ücretsiz ve hızlı teslimat gibi imkanlar da mevcut.

Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!

Ücretsiz Amazon Prime Nasıl Alınır?

Vodafone müşterileri, ilk 3 ay Amazon Prime hakkını aktifleştirmek için Vodafone Yanımda uygulamasındaki ‘Eğlence Yanımda’ menüsünden ‘ilk 3 ay Amazon Prime üyeliği Vodafone’ seçeneğini kullanabilirler. Mobil ödeme onayı verildikten sonra aktivasyona devam ediliyor. Müşteri, Amazon Prime hesabını kullanacağı e-posta adresiyle giriş yapıyor ve üyeliği tanımlanıyor.

Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!

Vodafone, Amazon Prime ile Müşteri Deneyimini Geliştiriyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, ‘Vodafone olarak, alanında lider içerik sağlayıcılarla işbirliği yaparak müşterilerimizin deneyimini artırmaya devam ediyoruz.’ diyerek, yeni kampanyanın önemine vurgu yaptı. Şahin, müşterilere yenilikçi ürün ve servislerle ayrıcalıklı bir dünya sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Vodafone, 3 ay ücretsiz Amazon Prime kampanyasıyla, müşterilerine dijital dünyanın sunduğu avantajları daha da yakından deneyimleme fırsatı sunuyor. Bu kampanya, Vodafone’un müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmet anlayışının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir