USD34,07
EURO38,07
JPY0,240200
RUB0,369800
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.837,01
BTC62.948,76
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Worldcoin (WLD) Fiyatı: 6,6 Milyon Kullanıcıyla Yükselişe Hazır Mı?

Worldcoin (WLD) Fiyatı: 6,6 Milyon Kullanıcıyla Yükselişe Hazır Mı?

Worldcoin (WLD) Fiyatı: 6,6 Milyon Kullanıcıyla Yükselişe Hazır Mı?
Worldcoin (WLD) Fiyatı: 6,6 Milyon Kullanıcıyla Yükselişe Hazır Mı?
service

Worldcoin (WLD) ağı, son bir yılda dünya genelinde önemli bir kimlik kanıtı teknolojisi haline geldi. Blockchain tabanlı protokol, WLD coin’i kullanarak yeni kullanıcıları teşvik ediyor ve şu ana kadar 6,6 milyondan fazla küresel çapta kullanıcı kaydetti.

Worldcoin Projesi Küresel Olarak Büyümeye Kararlı

Bu büyüme OpenAI’nin kurucu ortağı ve CEO’su Sam Altman liderliğindeki geliştirici topluluğuna atfediliyor. Worldcoin ağı son zamanlarda Ethereum $2,318 ekosisteminden Solana ekosistemine geçiş yaparak küresel benimsenmeyi kolaylaştırmayı hedefleriyle gündeme geliyor.

Worldcoin (WLD) Fiyatı: 6,6 Milyon Kullanıcıyla Yükselişe Hazır Mı?

World ID’nin Büyümesi Devam Ediyor

Bazı yargı bölgelerinde kişisel verilerin toplanması konusunda yasal engellerle karşılaşmasına rağmen, World ID son dönemde büyümesini sürdürdü. Worldcoin ekibi yakın vadede kayıt sürecini hızlandırmak için daha fazla Orbs aracının dünya çapında dağıtılacağını duyurdu. Bu durum kimlik kanıtı için daha fazla insanın gözünü taratmasıyla token ilgisini de artırabilir.

Avrupa ve Asya’da Genişleme

Son yedi gün içinde, World App 160’tan fazla ülkeden 113 binden fazla yeni hesap kaydetti. Avrupa bölgesinde genişlemek adına da atılan adımlar var. Worldcoin organizasyonu Orbs araçlarının Polonya’nın Varşova şehrinde kullanılabileceğini açıkladı. Böylece World ID Avrupa pazarında daha erişilebilir hale gelecek; Avrupa, web3 ve kripto düzenlemeleri konusunda net düzenlemeler getirmiş durumda.

Worldcoin’in Potansiyeli

Worldcoin, “Polonyalı vatandaşlar, çevrimiçi olarak AI destekli botlarla daha sık karşılaşıyor ve çoğunlukla bu deneyimlerini olumsuz bir şey olarak raporluyorlar. World ID gibi yenilikçi çözümler, insanların anonimliklerini korurken botlar ve insanlar arasında ayrım yapmaya yardımcı olabilir.” Temmuz ortasında, Worldcoin ağı Avusturya’da operasyonlarını genişletti ve o zamandan beri 300 binden fazla kullanıcı kazandı. Worldcoin ağı, Malezya hükümetinin uygulamalı araştırma ve geliştirme kolu ile ortaklık kurarak Asya pazarına da önemli bir giriş yaptı ve ülkeye dijital kimlik kanıtını getirdi.

WLD Fiyatında Orta Vadeli Etki

Son altı ayda, WLD fiyatı %85’ten fazla düşüş yaşayarak Çarşamba günü (18 Eylül) 1,46 dolar seviyelerinde işlem gördü. Tamamen seyreltilmiş piyasa değeri yaklaşık 14,5 milyar dolar olan ve günlük ortalama işlem hacmi yaklaşık 175 milyon dolar olan altcoin, yakın vadede potansiyel bir tersine dönüş sinyali veriyor.

WLD’nin Geleceği

WLD’nin haftalık zaman diliminde, Göreceli Güç Endeksi düşen piyasada bir boğa sapması oluşturmaya başladı. Ayrıca altcoin makro düşen logaritmik trendden çıkmak üzere. Worldcoin’in hızla büyüyen kullanıcı tabanı ve küresel genişleme stratejileri, projenin gelecekteki potansiyelini göstermektedir. Ancak kripto para piyasalarındaki dalgalanmalar ve düzenleyici engeller WLD’nin fiyat performansı üzerinde etkili olabilir. Uzmanlar teknolojinin benimsenmesinin artmasıyla birlikte Worldcoin’in hem kullanıcı sayısını hem de piyasa değerini artırabileceğini öngörüyor.

Worldcoin (WLD) ağı, 6,6 milyondan fazla kullanıcıyla küresel bir kimlik kanıtı çözümü olarak öne çıkıyor. World ID’nin büyümesi ve WLD’nin fiyat performansı, gelecekteki gelişmeleri takip etmek için dikkatle izlenmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir