USD34,18
EURO37,02
JPY0,228700
RUB0,351500
GBP44,61
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.960,05
BTC67.298,54
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Yeni Meme Coin SMOG, Ethereum’da Lansmanını Duyurdu! Airdrop Kampanyası Piyasayı Ateşledi

Yeni Meme Coin SMOG, Ethereum’da Lansmanını Duyurdu! Airdrop Kampanyası Piyasayı Ateşledi

Yeni Meme Coin SMOG, Ethereum'da Lansmanını Duyurdu! Airdrop Kampanyası Piyasayı Ateşledi
Yeni Meme Coin SMOG, Ethereum'da Lansmanını Duyurdu! Airdrop Kampanyası Piyasayı Ateşledi
service

Solana tabanlı kripto para borç platformu Jupiter’de listelenen yeni meme coin SMOG, (SMOG) son 24 saat içinde zincirler arasında aktarım sağlayan Wormhole protokolü üzerinden Ethereum’da lansmanını duyurdu. Yeni meme coin SMOG, Ethereum’da lansmanını gerçekleştirdi. Airdrop kampanyası büyük ilgi gördü ve SMOG tokeninin fiyatı son 24 saatte %134 arttı.

SMOG Tokeninin Çarpıcı Yükselişi

Kısa bir süre önce listelenen SMOG tokeni, etkileyici fiyat artışıyla kripto para piyasasına heyecan kattı. “Ejderha Yılı” başlangıcıyla katılımcılar için farklı bir hikâye ve ambiyans sundu. Sadece 24 saat içinde yüzde 134’lük bir yükseliş gerçekleştiren token, 37 milyon dolarlık piyasa değerine ulaşarak popülerliğini yükseltmeye başladı.

Yeni Meme Coin SMOG, Ethereum'da Lansmanını Duyurdu! Airdrop Kampanyası Piyasayı Ateşledi

SMOG, Çoklu Zincir Geliştirme İçin Yarışıyor

Smog geliştirme ekibi, tokenin bugün ilerleyen saatlerde Ethereum lansmanında yayınlandığını duyurdu. Resmi X hesabında yaptığı paylaşımda PortalBridge kullanarak, 1 milyar doların üzerinde TVL’ye sahip üst düzey bir çapraz zincir platformu olan Wormhole aracılığıyla SMOG tokeninin Ethereum’da piyasaya sürüldüğü açıklandı.

Yeni Meme Coin SMOG, Ethereum'da Lansmanını Duyurdu! Airdrop Kampanyası Piyasayı Ateşledi

SMOG Fiyat Analizi: %134’lük Artış

Solana merkezli Jüpiter kripto borasında listelenen SMOG fiyatı, yatırımcı ilgisinin artmasıyla yükselişe geçti ve son 24 saat içinde çarpıcı bir yükselişle yüzde 134,44’lük bir artış gördü. 24 saatlik işlem hacmindeki 1,2 milyon dolardan fazla yükselişle birlikte SMOG’un 0,001419 dolarlık lansman fiyatının 37,3 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

SMOG Nasıl Çalışır ve Airdrop Kampanyası Nedir?

Smog token gizemli ve yüksek airdrop kampanyalı yeni meme parası olarak ortaya çıktı. Token yüksek oktanlı bir airdrop kampanyası aracılığıyla Solana merkezli bir meme coin olarak piyasaya giriş yaptı. Proje, “Hiçbir meme coin Smog’un ateşli alevlerinden sağ çıkamaz.” şeklinde iddialı söylemiyle rekabetçi bir anlayışa sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Ejderhanın İnine Girmeye Cesaretiniz Var mı? SMOG’un Yol Haritasını Keşfedin

Projenin geleceğine yönelik büyük planların yapıldığı çalışmalarda, ileriye dönük bir dizi heyecan verici kilometre taşını içeren kapsamlı bir yol haritası bulunabilir. Staking özelliğinin lansmanı için yapılan duyurunun ardından, geliştirme ekibi tarafından ilerlemenin halihazırda iyi bir şekilde devam ettiği görülüyor.

SMOG Nasıl Satın Alınır ve Airdrop Kampanyasına Nasıl Katılınır?

SMOG airdrop projesine katılmak oldukça kolay. Öncelikle yatırımcıların Solana uyumlu Phantom gibi bir cüzdana sahip olmaları gerekiyor. Cüzdan sahibi kullanıcılar SOL, USDT, BONK tokenlerinden birini kullanarak Jupiter borsası veya Birdeye aracılığı ile SMOG satın alabiliyor.

Yeni meme coin SMOG, Ethereum’da lansmanını gerçekleştirdi. Airdrop kampanyası büyük ilgi gördü ve SMOG tokeninin fiyatı son 24 saatte %134 arttı. SMOG’un çoklu zincir geliştirme stratejisi ve airdrop kampanyasının başarısı, tokenin geleceği için olumlu sinyaller veriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir