USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.958,66
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Zengin Baba Yoksul Baba Yazarından Korkutucu Tahmin: ‘Bitcoinle Geleceğe Hazırlanın!’

Zengin Baba Yoksul Baba Yazarından Korkutucu Tahmin: ‘Bitcoinle Geleceğe Hazırlanın!’

Zengin Baba Yoksul Baba Yazarından Korkutucu Tahmin: 'Bitcoinle Geleceğe Hazırlanın!'
Zengin Baba Yoksul Baba Yazarından Korkutucu Tahmin: 'Bitcoinle Geleceğe Hazırlanın!'
service

Bitcoin’e yönelik tahminleriyle bilinen “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yapay zekanın para dünyasını sarsacağını ve Bitcoin’in değerinin 2030’da 1 milyon dolara ulaşacağını öngören korkutucu bir gelecek planı paylaştı.

Yapay Zeka Para Dünyasını Sarsacak!

Kiyosaki, son X paylaşımında yapay zeka ve Bitcoin’in geleceğini ele alarak, “Money GPT” adlı kitabın yazarı Jim Rickards’ın görüşlerini paylaştı. Rickards’ın kitabı, AI’nın finans piyasalarını nasıl etkileyeceğini ve yatırımcıların bu değişime nasıl hazırlanması gerektiğini ele alıyor.

Zengin Baba Yoksul Baba Yazarından Korkutucu Tahmin: 'Bitcoinle Geleceğe Hazırlanın!'

Kiyosaki’den Bitcoin ve Gümüş Yatırım Tavsiyesi

Kiyosaki, uzun vadeli yatırım aracı olarak Bitcoin, altın ve gümüş almayı öneriyor. Rickards’ın kitabını okuduktan sonra Kiyosaki, iki aylık harcamasına denk gelen nakdi güvenli bir şekilde sakladığını açıkladı. Kiyosaki, bankada nakit biriktirmek yerine gümüş biriktirmeyi önererek yatırımcıların mali kriz dönemlerinde 1 ons gümüş kullanabileceklerini belirtti.

Bitcoin’in Geleceği: 2025’te 500.000 Dolar, 2030’da 1 Milyon Dolar

Kiyosaki, Warren Buffet’in Apple hisselerini satarak nakite geçmesini örnek göstererek, gelecekte geleneksel piyasalardan farklı yatırım araçlarının önemini vurguladı. Rickards’ın tahminlerine göre Bitcoin, 2025’te 500.000 doları, 2030’da ise 1 milyon doları aşacak.

Kiyosaki, “Money GPT” kitabının bir kopyasını edinmeyi ve yapay zekanın para dünyasını nasıl etkileyeceğini öğrenmeyi salık veriyor. Bitcoin’e yönelik tahminlerine göre, gelecekte bu dijital varlığın değeri önemli ölçüde artacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir