USD38,00
%0.44
EURO41,23
%0.69
JPY0,002554
%0
RUB0,450900
%0.65
GBP49,59
%0.78
EURO/USD1,08
%0.18
BIST9.044,64
%-7.81
GR. ALTIN3.693,37
%0.38
BTC86.181,01
%0.12
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ziraat Katılım’dan 2 Milyar TL Sertifika Hamlesi

Ziraat Katılım’dan 2 Milyar TL Sertifika Hamlesi

Ziraat Katılım’dan 2 Milyar TL Sertifika Hamlesi

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) aldığı onayla yeni bir kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek. Bu hamle, finans piyasalarında dikkat çekiyor.

SPK Onayı Aldı

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş., 50 milyar TL’lik ihraç tavanına yönelik başvurusunun SPK tarafından onaylandığını açıkladı.

Kira Sertifikası İhracı Detayları

Şirket, 2 milyar TL tutarındaki kira sertifikalarını, yurt içinde edilmeksizin nitelikli yatırımcılara sunacak.

92 Gün Vadeli Sertifikalar Geliyor

Kira sertifikalarının 92 gün vadeli ve yönetim sözleşmesine dayalı olarak ihraç edileceği duyuruldu.

Tertip İhraç Belgesi Yayınlandı

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi kamuoyuyla paylaşılarak yatırımcılara sunuldu.

Ziraat Katılım’ın kira sertifikası ihracı, piyasalarında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu ihraç, nitelikli yatırımcılar için cazip bir fırsat sunabilir.

Bu makaleyi beğendiyseniz, bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir