Zorlu Holding, CEO değişikliğini duyurdu. Görevden ayrılan Cem Köksal’ın yerine Ömer Yüngül atandı. İşte detaylar.
Zorlu Holding, CEO Değişikliğini Resmen Açıkladı
Zorlu Holding, 4 Mart 2025’te yapılan toplantıda CEO değişikliğini duyurdu. Yeni CEO olarak Ömer Yüngül atandı.
Cem Köksal Görevden Ayrıldı, Soruşturmalar Gündemde
Eski CEO Cem Köksal hakkında çalışanlara yönelik mail nedeniyle soruşturma başlatıldı. Köksal, 1 Mart 2025’te istifa etti.
Ömer Yüngül’ün Kariyeri ve Başarıları
1955 İzmir doğumlu Ömer Yüngül, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu. Kariyerine Tekfen İnşaat’ta başlayarak önemli pozisyonlarda bulundu.
Zorlu Holding Bünyesindeki Uzun Yıllar
1997 yılında Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü olan Yüngül, 2000’de Vestel İcra Kurulu Başkanı, 2013’te ise Zorlu Holding CEO’su oldu.
Yüngül’ün Zorlu Holding’deki Mevcut Görevleri
2024 yılına kadar CEO olarak görev yapan Yüngül, 2022’den itibaren Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyor.
Zorlu Holding’in CEO’luk görevine Ömer Yüngül getirildi. Yeni dönemde Yüngül’ün liderliği dikkatle takip edilecek.